Derince Meclisi’nin Özel Konukları
03.12.2019
Anasayfa > Haberler > Tehlike Oluşturan Ağaçlar Budanıyor
Tehlike Oluşturan Ağaçlar Budanıyor
Derince Belediyesi ekipleri, kış mevsimi öncesinde ilçe genelinde tehlike arz eden ağaçların budama çalışmalarını gerçekleştiriyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parklarda ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarına devam ederken bir yandan da ilçe genelinde ağaç budama işlemlerini sürdürüyor. Kent genelinde yer alan cadde ve sokaklarda belirlenen program dahilinde tüm ağaçların bakımları yapılıyor. Her yıl sonbahar aylarında gerçekleştirilen işlemler kapsamında ağaçların, olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi, daha sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve elektrik hatlarında tehlike oluşturmamaları sağlanıyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası