Başkan Aygün Ev Ziyaretlerinde
15.11.2019
Anasayfa > Haberler > Derince Meclisi’nde Kararlar Oy Birliğiyle
Derince Meclisi’nde Kararlar Oy Birliğiyle
Derince Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı gündeminde yer alan üç madde görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Kasım ayı meclisinde açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından bir önceki meclis kararları görüşüldü. Meclis gündeminde yer alan ilk gündem maddesi olan Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’nun süre uzatımı ile ilgili raporu oy birliği ile kabul edildi. İkinci madde de Çeşitli İşler Komisyonu’ndan gelen süre uzatımı talebi ise konunun çözüme kavuşturulması nedeniyle oy birliğiyle reddedildi. Meclis gündeminde yer alan son madde ise Çeşitli İşler Komisyonu’ndan gelen Atatürk Heykeli ile ilgili komisyon raporu oldu. Kent Meydanı’na yapılması düşünülen Atatürk Heykeli ile ilgili komisyonun bir süre daha çalışmasını talep eden meclis üyeleri, süre uzatımı yönünde oy birliği ile karar aldı.  Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 3 Aralık Salı günü olarak belirlendi.