Derince Meclisi’nin Özel Konukları
Anasayfa > Haberler > Derince Encümeni’nde İki İhale Yapıldı
Derince Encümeni’nde İki İhale Yapıldı

Beş Yıllık Kiralama İhalesi

İhale Komisyonu Başkanlığını Kenan Yalçın’ın yaptığı Derince Belediyesi’ndeki ihalelerin ilki Harikalar Sahili’ndeki yaklaşık 95 bin m2’lik alanın kiralanması ile ilgiliydi. Derince Belediyesi’nin hüküm ve tasarrufu altındaki Yavuz Sultan Mahallesi Harikalar Sahili’ni kapsayan yaklaşık 95 bin m2’lik alan ve üzerindeki işletmelerin bulunduğu bölgenin kiralama ihalesi Belediye Encümenince yapıldı. İhaleye katılan Yelken A.Ş. aylık 51 bin TL + KDV teklif verdi. 5 yıllık kiralama ihalesinin muhammen bedelinin 3 milyon TL + KDV olduğu ihaleye Yelken A.Ş. 3 milyon 60 bin TL teklif sunmuş oldu.  İhale Komisyonunun yapacağı kontrol ve değerlendirmelerin ardından ihale onaylanmak üzere başkanlık makamına sunulacak.

Üç Firmanın Katılımıyla Yapıldı

Derince Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ikinci ihale ilçe sınırları içerisinde bulunan fiber optik altyapı tesisleri ile telekomünikasyon altyapılarının tespitine ilişkin danışmanlık hizmeti alımı ile ilgili olarak gerçekleşti. 3 firmanın katıldığı ihalenin sonucu yapılacak kontrol ve değerlendirmelerin ardından onaylanmak üzere başkanlık makamına sunulacak. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Derince’de altyapı tesislerinin (fiber optik altyapı tesisleri ile telekomünikasyon altyapılarının) kullanıldığı yerlerde çalışmalar yapılacak ve tüm sokaklar ile binalardaki yerlerin tespiti yapılarak ilgili firmalarla irtibat kurulmak suretiyle bedel tespit ve ecrimisil çalışmaları başlatılacak.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası