Şairler ve Ozanlar Derince'de Buluşacak
Başkan Aygün’den DER-MEK Ailesine Kutlama
Anasayfa > Haberler > Aygün: Çalışma Azminiz Bizlere Güç Veriyor
Aygün: Çalışma Azminiz Bizlere Güç Veriyor
Çınarlı Mahallesi Kadın Kolları'nın düzenlediği toplantıya katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Ak davaya gönül veren hanım kardeşlerimizin enerjisi ve çalışma azmi bizlere de güç veriyor. İnanıyorum ki kadınlar, aydınlık geleceğimizin mimarı olacak" dedi

Başkan Aygün’den Çınarlı Teşkilatı’na Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Çınarlı Mahallesi Kadın Kollarının düzenlediği toplantıya katılarak ilçede hayata geçirdikleri projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Meclis Üyesi Halime Gökdemir, Çınarlı Mahallesi Kadın Kolları Temsilcisi Hatice Yaltı ve mahalle yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Aygün, AK Parti’nin başarısındaki en önemli payın kadın kollarında olduğunu söyledi.  Başkan Aygün, konuşmasında “AK davaya gönül veren hanım kardeşlerimizin enerjisi ve çalışma azmi bizlere de güç veriyor. İnanıyorum ki kadınlar, aydınlık geleceğimizin mimarı olacak” dedi.

Hizmet ve Gönül Belediyeciliğini Pekiştirdik

İlçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Başkan Aygün, gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştirdiklerini ifade etti. Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, Millet Kıraathanesi, DERKİM ve Sevgi Mağazası gibi projelerle halkımızın gönüllerine dokunuyoruz. Bunun yanı sıra Gençlik Merkezleri projelerimiz bizim için çok önemli. Dumlupınar Mahallesi’ndeki merkezimiz için ihalemizi yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Fatih Mahallesi Gençlik Merkezi için de çalışmalarımız sürüyor. İlçemizdeki tüm mahallelerimize birer Gençlik Merkezi kazandıracağız” dedi. İlçede acil ihtiyaçların çözümü noktasında altyapı ve üstyapı düzenlemelerini sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde başlattıkları dekoratif aydınlatma çalışmasının da ilçe genelinde yaygınlaştırılacağını ifade etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası