Derince’de Cumhur İttifakı Buluşması
21.02.2020
Anasayfa > Haberler > Kaşkaldere Mesire Alanına Periyodik Bakım
Kaşkaldere Mesire Alanına Periyodik Bakım
Derince Kaşkaldere Mesire Alanı'nda periyodik budama ve mıntıka temizliği devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dinlenip stres attığı park, bahçe ve mesire alanlarının onarım ve tadilat çalışmalarını düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Derince Kaşkaldere Mesire Alanı’nda budama ve mıntıka temizliği yapıldı.

MESİRE ALANINA BAKIM

Yeşile ve doğaya önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin birçok noktasında yeşil alan oluşturuyor. Mevcut yeşil alanları da zenginleştiren Büyükşehir Belediyesi, mesire alanları başta olmak üzere yeşil alanlarda periyodik olarak temizlik çalışması yapıyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince Kaşkaldere Mesire alanında kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

AĞAÇLAR BUDANDI

31 bin 360 metrekare alan üzerinde kurulan Kaşkaldere Mesire Alanı’nda yapılan çalışmalar 5 ekip tarafından gerçekleştirildi. Mesire alanında bulunan ağaçların bakımı yapıldı. Uzayan dallar ekipler tarafından budanarak temizlendi.

MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPILDI

Park, Bahçe ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri mesire alanı içerisinde yer alan yürüyüş yolları, park ve spor alanlarında ise mıntıka temizliği yaptı. Piknik masası ve kamelyalarda ekipler tarafından temizlendi. Bölge halkının memnuniyetini kazanan bakım çalışmaları periyodik olarak devam edecek.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası