Yenikent Kapalı Pazar 2 Aralık’ta Açılıyor
20.11.2019
Anasayfa > Haberler > Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Hep birlikte ilçemiz için el ele ve gönül birliği içerisinde çalışarak, Derincemize değer katan eserlere imza atıyoruz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıda AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Aygün, “Cumhur İttifakımızın değerli ilçe başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişarede bulunduk. Hep birlikte ilçemiz için el ele ve gönül birliği içerisinde çalışarak, Derincemize değer katan eserlere imza atıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. İlçe başkanları ve meclis üyeleri de ilçe genelinde çalışmaların uyum içerisinde devam ettiğini belirterek yapımı devam eden ve hizmete girecek olan projelerle ilgili görüşlerini ifade etti.