Muhtarlarımız Çözüm Ortağımız
24.02.2020
Anasayfa > Haberler > Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Hep birlikte ilçemiz için el ele ve gönül birliği içerisinde çalışarak, Derincemize değer katan eserlere imza atıyoruz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıda AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Aygün, “Cumhur İttifakımızın değerli ilçe başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişarede bulunduk. Hep birlikte ilçemiz için el ele ve gönül birliği içerisinde çalışarak, Derincemize değer katan eserlere imza atıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. İlçe başkanları ve meclis üyeleri de ilçe genelinde çalışmaların uyum içerisinde devam ettiğini belirterek yapımı devam eden ve hizmete girecek olan projelerle ilgili görüşlerini ifade etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası