Derince’de Yeni Düzenleme
12.11.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den 10 Kasım Mesajı
Başkan Aygün'den 10 Kasım Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 81'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Başkan Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yaşamını milletimize adamış, ulusal birliğimiz ve bağımsızlık mücadelemizin öncüsü olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, vefatının 81’inci yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının Cumhuriyetimizi kurarken amaçladığı ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma gayesi bugün bizim de en önemli hedefimiz olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Cumhuriyetimizin ideallerini ve kıymetli halkımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına Yüce Allahtan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."