Başkan Aygün’e Vergi Haftası Ziyareti
Anasayfa > Haberler > Millet Kıraathanesi'nde Buluştular
Millet Kıraathanesi'nde Buluştular

Cumartesi Buluşmaları Devam Ediyor

Derince Yenikent Mahallesi’nde yer alan İmamı Azam Camii Derneği Gençlik Kolları her hafta cumartesi günleri “Gençlik Buluşması” etkinlikleri düzenliyor. İmamı Azam Camii Kuran Kursu öğrencilerinin katılımıyla Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında gerçekleşen program bu kez Derince Belediyesi tarafından hizmete sunulan Deniz Mahallesi’ndeki Millet Kıraathanesi’nde düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş, İmamı Azam Camii Derneği Üyeleri Abdullah Babayiğit, Sinan Gezer, Gençlik Kolları Başkanı Özcan Güney, Hocalar Adem İşçe ve Adem Averbek ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği, sohbetlerin yapıldığı programda bir selamlama konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Millet Kıraathanemizle halkımızın bir yandan dinlenip, kitap okuyup, sohbet edebileceği, diğer taraftan çayını, kahvesini yudumlayacağı bir alan oluşturduk. Bu akşam sizleri burada misafir etmekten dolayı mutluyuz. Siz kıymetli gençlerimizi bundan sonra da sık sık buraya bekliyoruz. Yaptığımız hizmetler, hayata geçirdiğimiz projelerimizde daima önceliğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş da ev sahipliğinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası