Aygün, Cumhurbaşkanına Çenesuyu'nu Anlattı
04.12.2019
Anasayfa > Haberler > Kadırga Yolu Soğuk Asfalt ile Kaplandı
Kadırga Yolu Soğuk Asfalt ile Kaplandı
Derince'de Taşköprü yoluna alternatif olarak kullanılan ve bölgede ulaşımı kolaylaştıracak 2 bin 800 metre uzunluğundaki Kadırga Yolu soğuk asfalt ile kaplandı

Hummalı Çalışmalar

İlçe halkının özellikle altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ile ilgili talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Derinceli vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, yaptıkları tespitlerin ardından sıcak asfaltla bozulan yolları tamir ediyor.

Alternatif Güzergah

Bazı noktalarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak çalışmalara imza atan Derince Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Taşköprü yoluna alternatif olarak kullanılacak 2 bin 800 metre uzunluğundaki Kadırga Yolu’nu yaklaşık 400 ton mıcır ve 45 ton asfalt emülsiyon kullanarak soğuk asfalt ile kapladı. Bölgede Kadırga Mesire Alanı ve Kurban Bayramı sürecinde kurulan Kurban Pazarı’na ulaşımı kolaylaştıran Kadırga Yolu, hızlı ve yeni bir alternatif ulaşım yolu olarak hizmete sunuldu.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası