Derinceliler Kapalı Pazar’dan Memnun
29.11.2019
Anasayfa > Haberler > Gençlerimiz Geleceğimizdir
Gençlerimiz Geleceğimizdir
İlçedeki amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanlarını ve yöneticilerini ağırladı. Gerçekleşen toplantıda spora ve gençlere hizmet edecek yatırımlara imza attıklarını aktaran Başkan Aygün, “Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda en önemli projelerimizden biri, inşa edeceğimiz Gençlik Merkezleridir. 26 Kasım Salı günü Dumlupınar Mahallemizde ilk merkezimizin yapımı için temel atma töreni düzenleyeceğiz. Saat 14.30’da başlayacak programa siz kıymetli spor adamlarını ve halkımızı davet ediyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası