Başkan Aygün MÜSİAD’ı Ağırladı
02.12.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'de Öğretmenler Günü Coşkusu
Derince'de Öğretmenler Günü Coşkusu
Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi'nin Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği programda emekli olan öğretmenlere ve milli eğitim personeline hizmet şeref belgeleri takdim edildi

Bakan Selçuk’un Kutlama Mesajı Okundu

24 Kasım Öğretmenler Günü yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Salonu’nda düzenlendikleri Öğretmenler Günü programına başta Körfez Kaymakamı ve Derince Kaymakam Vekili Gürsoy Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Vekili Dz. Albay Musa Güven ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kutlama mesajı okundu.

Hizmet Şeref Belgeleri Takdim Edildi

Bakan Selçuk’un kutlama mesajının okunmasının ardından açılış konuşmasını Sırırpaşa Ortaokulu Müdürü Orhan Yavuz’un yaptığı programda emekli öğretmen Özden Demiralp de duygu dolu bir konuşma yaptı. Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmayla devam eden programda şiirler de seslendirildi. Programda “Öğretmene Vefa” adlı sinevizyon gösterisi ve öğretmenlerin solo ve koro müzik dinletisi sahnelendi. Emekli öğretmen ve milli eğitim personeline hizmet şeref belgelerinin takdim edildiği program, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası