Sağlık İçin Konferansta Buluştular
27.11.2019
Anasayfa > Haberler > Öğretmenlerimizin Her Zaman Yanındayız
Öğretmenlerimizin Her Zaman Yanındayız
Necip Fazıl Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği'nin Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği programa katılan Başkan Aygün, "Öğretmenlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi

Necip Fazıl Anadolu Lisesi

Eğitime yönelik faaliyetleri her zaman destekleyen ve eğitim camiasının yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Necip Fazıl Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Necip Fazıl Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği programa katılan Başkan Aygün, burada görev alan öğretmenler nezdinde eğitim camiasını bir kez daha tebrik etti.

Okul Aile Birliği Düzenledi

Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da katıldığı programda Necip Fazıl Anadolu Lisesi Müdürü Pirali Demir, müdür yardımcıları, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri hazır bulundu. Öğretmenler Günü’nün önemine vurgu yapan Başkan Aygün, “Hayatlarını, ülkemizin aydınlık geleceğine adayan öğretmenlerimizi bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Öğretmenlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası