Başkan Aygün'den Güven’e İade-i Ziyaret
02.12.2019
Anasayfa > Haberler > Sağlık İçin Konferansta Buluştular
Sağlık İçin Konferansta Buluştular
Derince Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 'Sağlık, Gebelik ve Hamile Yogası - Aile İçi İletişim ve Ebeveyn Sorumlulukları' konulu konferansta önemli bilgiler paylaşıldı

Derince Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde

Geçtiğimiz günlerde Araştırmacı Yazar Ali İhsan Adıgüzel’in katılımıyla Gençlik ve Sosyal Medya Kullanımı konulu konferansa ev sahipliği yapan Derince’de bu kez sağlık alanında bir etkinlik düzenlendi. Derince Belediyesinin düzenlediği konferansı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Meclis Üyeleri Mustafa Morgül, Halime Gökdemir, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün eşi Şükran Aygün, Derince Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Kandemir ve vatandaşlar takip etti.

İki Konu Başlığında Konferans

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansta Dr. Mehtap Kırşavoğlu, psikolog Özge Çelik, eğitmenler Derya Maçil ve Besime Karaçay, Sağlık, Gebelik ve Hamile Yogası - Aile İçi İletişim ve Ebeveyn Sorumlulukları konularında önemli bilgiler verdi. Salonu dolduran vatandaşların yanıtını merak ettikleri soruları katılımcılara yöneltme imkanı da bulduğu konferans, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası