Derince'de Vezneler Hafta Sonu Açık
Sağlık İçin Konferansta Buluştular
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den DER-MEK Ailesine Kutlama
Başkan Aygün’den DER-MEK Ailesine Kutlama
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, DER-MEK bünyesinde görev alan usta öğreticilerle bir araya geldiği programda eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü tebrik etti

Kültürel ve Sosyal Projeler

Öğretmenler Günü dolayısıyla Yelken Kafe’de düzenlenen programda bu kez Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları bünyesinde görev yapan usta öğreticiler bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, DER-MEK yönetici ve çalışanları ile usta öğreticilerin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Başkan Aygün, vatandaşlara bire bir dokunan kültürel ve sosyal projelere önem verdiklerini belirtti.

Başkan Aygün Tebrik Etti

7 ayrı kurs merkezinde 38 usta öğretici ile 2 bin 66 kişiye hizmet veren DER-MEK ailesinin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Aygün, “Mesleki Eğitim Kurslarımızın çatısı altında halkımıza en güzel şekilde hizmet veren usta öğreticilerimizle bir araya geldik. Kurslarımızda sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu vesileyle DERMEK bünyesinde görev alan tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası