Başkan Aygün Her Zaman Çalışanların Yanında
Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
Anasayfa > Haberler > Derince'de Vezneler Hafta Sonu Açık
Derince'de Vezneler Hafta Sonu Açık
Derince Belediyesi vezneleri, vatandaşların son ödeme tarihi 2 Aralık olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerini daha rahat ödeyebilmeleri için hafta sonu da hizmet verecek

Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada 2019 yılına ait emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 2 Aralık Pazartesi günü olduğu belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yaşanılabilecek yoğunlukların dikkate alınarak Derince Belediyesi veznelerinin hafta sonu da hizmet vereceği belirtildi. Buna göre Derince Belediyesi vezneleri, vatandaşların ödemelerini rahatça yapabilmeleri için 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günleri 08:30 ile 17:30 saatleri arasında tam gün hizmette olacak.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası