Aygün, Cumhurbaşkanına Çenesuyu'nu Anlattı
04.12.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'de Spor Yapmayan Çocuk Kalmayacak
Derince'de Spor Yapmayan Çocuk Kalmayacak
Derince'de görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, "Belediye olarak siz kıymetli öğretmenlerimiz ile omuz omuza verip Derince’de spor yapmayan çocuk kalmasın hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi

Beden Eğitimi Öğretmenleri Bir Arada

Derince Belediyesi Spor Müdürlüğü Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede yer alan okulların beden eğitimi öğretmenlerine yönelik olarak bir program düzenledi.  Yenikent Mahallesi’nde yer alan Konak Kafe’de düzenlenen programa Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı, Derince Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Osman Cömert, Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Bayraktar’dan Koordinasyon Vurgusu

Derincede tüm çocukların spor yapması hedefiyle çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, “Öncelikle sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Öğretmenler Gününüzü tebrik ediyorum. Belediye olarak siz kıymetli öğretmenlerimiz ile omuz omuza verip Derince’de spor yapmayan çocuk kalmasın hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı okullarımız ile koordineli bir şekilde  yapmayı planlıyoruz. Çalışmanın alt yapısını hazırladık. Spor Müdürlüğümüz aracılığı ile sizlerle devamlı iletişim içinde olacağız. Okullarımızda aktif bir şekilde spor yapan öğrencilerimize her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Gençlik Merkezleri Örnek Olacak

Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, ilçede tesisleşme yönünde çok önemli adımlar atıldığına vurgu yaparak “Tesisleşme noktasında Başkanımız Zeki Aygün çok önemli çalışmaları halkımızın hizmetine sunuyor. Dumlupınar Mahallemizdeki Gençlik ve Spor Merkezimizin temelini geçtiğimiz günlerde attık. Fatih Mahallesi’nde de proje çalışmaları devam eden bir merkezimiz daha var. Bunlarla beraber futbol dışında farklı spor dallarında da branşlaşmaya gideceğiz. Bu konuda sizlerden gelecek fikirler bizler için çok önemli. İstişarede bulunarak hep birlikte ilçemize en güzel şekilde hizmet edeceğiz’’ dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası