İlçemizi Yarınlara Birlikte Taşıyoruz
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün MÜSİAD’ı Ağırladı
Başkan Aygün MÜSİAD’ı Ağırladı
Başkan Aygün'ün ev sahipliğinde Derince'de düzenlenen MÜSİAD Kocaeli Şubesi'nin toplantısına Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz da iştirak etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği yönetim kurulu toplantısı bu kez Derince’de gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz’ın da iştirak ettiği toplantıda kentimizde sanayi alanında yapılan faaliyetler paylaşıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek ilçede hizmete sundukları ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgiler verdi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası