Derince Eğitimin Yeni Merkezi Olacak
15.01.2020
Anasayfa > Haberler > Aygün, Cumhurbaşkanına Çenesuyu'nu Anlattı
Aygün, Cumhurbaşkanına Çenesuyu'nu Anlattı
Evliya Çelebi'nin "Ab-ı Hayat" olarak betimlediği Çenesuyu, Başkan Aygün yönetiminde büyümeye devam ediyor. Son olarak Başkent temaslarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Başkan Aygün, Çenesuyu hakkında bilgiler vererek, Türkiye'deki su kaynakları hakkındaki raporunu iletti

Osmanlı’dan Günümüze

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün girişimleri ile pazarlama ağını genişleten Çenesuyu, Derince’nin sadece bölgeye değil, Türkiye’ye ve hatta dünyaya açılan en önemli markaları arasında yer alıyor. Kocaeli denince akla ilk gelen ürünler arasında yer alan Çenesuyu, ilçenin adeta doğal hazinesi konumunda. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün girişimleri ile yurt dışına da ihraç edilen Çenesuyu, böylelikle ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlıyor. Yaklaşık 400 yıllık maziye sahip olan Çenesuyu, Osmanlı’dan günümüze uzanan damak tadı ve marka değeri ile hem iç hem de dış pazarda kendisine yer buluyor.

Başkan Aygün’ün Temasları

Ankara temaslarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Başkan Aygün, bu görüşmede Çenesuyu hakkında bilgiler verdi. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Aygün, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Derince Belediyemizin iştirak kurumu olan % 100 yerli ve milli Çenesuyu hakkında bilgi vererek Türkiye’deki su kaynakları hakkında raporlarımızı ilettik’ dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası