Derince’den İdlib’e Kardeşlik Eli
15.01.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Çalışmaları İnceledi
Başkan Aygün Çalışmaları İnceledi
Belediye birimlerini ziyareti esnasında çalışanlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Gönül belediyeciliği şiarıyla çıktığımız yolda halkımıza en güzel şekilde hizmet etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi

Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sık sık belediye birimlerini ziyaret ederek çalışanlarla da bir araya gelen Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak Çenesuyu A.Ş., Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerini ziyaret etti. Birim müdürlerinden yapılan düzenlemelerle ilgili detaylı bilgiler alan Başkan Aygün, belediye çalışanlarına kolaylıklar diledi. Seçim sürecinde Derincelilere söz verdikleri 41 seçim vaadini bir bir yerine getirdiklerini belirten Başkan Aygün, “Gönül belediyeciliği şiarıyla çıktığımız yolda halkımıza en güzel şekilde hizmet etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası