Derince Eğitimin Yeni Merkezi Olacak
15.01.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den İstişareye Vurgu
Başkan Aygün'den İstişareye Vurgu
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, makamında bir araya geldiği konukları ile yaptığı görüşmelerde başarıya giden yolda bir kez daha istişarenin önemine vurgu yaptı

Kentin dinamikleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün makamında yine konukları vardı. Başkan Aygün bu kez Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ile Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkan Vekili Çetin Kıranşal, Diyanet Sen Derince İlçe Başkanı Selami Göğtaş ve İlçe Yöneticisi Adem İşçi ile bir araya geldi. Derince’de hizmete sundukları projeleri belirlerken istişarenin çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan Aygün, ilçenin geleceğine katkı sunacak her öneriye açık olduklarını ifade etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası