Gençlik Merkezi’nde Hummalı Çalışmalar
22.01.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Yeni Yıl Mesajı
Başkan Aygün’den Yeni Yıl Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı yeni yıl mesajında 2020 yılının hayırlara vesile olmasını diledi

Gönüllere Dokunan Projeler

Başkan Aygün, yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “2020 takvim yılına adım atarken, geride bıraktığımız 2019 yılının muhasebesini yapmayı da önemsiyorum. 31 Mart tarihinde gerçekleşen seçimlerin ardından bizlerin de dokuz aylık hizmet sürecimizin özeti olan 2019 yılına dönüp baktığımızda verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreç içerisinde Alo Vefa Hattı, Çözüm Masası, Sevgi Mağazası, Millet Kıraathanesi ve DERKİM’le gönüllere dokunan projelerimizi hayata geçirirdik. Kalıcı ve yapısal eserler kapsamında çocuklarımız ve gençlerimiz için önceliğimiz olan Gençlik ve Spor Merkezleri projemizin ilkine Dumlupınar Mahallesi’nde başladık. Yenikent Kapalı Pazar alanını ise yaptığımız düzenlemelerin ardından halkımızın ve pazarcılarımızın hizmetine sunduk”

2023 Hedefine Yürüyoruz

“Bu dönemde 1071 Kongre Merkezi projesinin yapacağımız revizelerle birlikte yeni belediye binası olacağının müjdesini de halkımızla paylaştık. Kentsel dönüşümde öncü adımlar attığımız bu süreçte Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde 30 bin m2’lik bölgeye yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Araç filomuzu yenilememizden, dekoratif aydınlatma çalışmalarına kadar daha birçok çalışmaya imza attığımız 2019 yılında köylerimizde de tarımsal kalkınma hamlemizi başlattık. Rabbim izin verirse 2020 yılında da Derincemize değer katan çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedefine emin adımlarla yürürken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Bu vesileyle yeni yılın başta ilçemiz olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzurlar getirmesini temenni ediyorum”

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası