Araç Filosuna Bir Yenisi Daha Eklendi
24.01.2020
Anasayfa > Haberler > Derince’de Hummalı Çalışmalar Sürüyor
Derince’de Hummalı Çalışmalar Sürüyor
Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde gerek temizlik gerekse ağaç budama çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor

Ağaçlar Budanıyor

Kent genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, temizlik ve ağaç budama işlemlerini belirlenen program doğrultusunda sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafiğin yoğun olduğu ana caddelerde yola sarkan ve araçlar için tehlike teşkil edecek ağaçları budayarak kontrol altında tutuyor. Çalışmalar esnasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri akan trafiğin aksamaması için yollarda kontrolü sağlamayı ihmal etmiyor.

Kapsamlı Temizlik

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise ilçe genelindeki mahallelerde bulunan cadde ve sokakları titizlikle temizliyor. Kaldırımlar ve su kanallarının da temizlendiği çalışmalar esnasında yol kenarlarında biriken yapraklar süpürülüyor. Derince Belediyesi ekiplerince cadde ve sokakların basınçlı su ile yıkanmasının ardından ise temizlik çalışmaları tamamlanıyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası