Araç Filosuna Bir Yenisi Daha Eklendi
24.01.2020
Anasayfa > Haberler > Derince’de Denetim Komisyonu Belirlendi
Derince’de Denetim Komisyonu Belirlendi
Derince Belediye Meclisi'nin 2020 yılında düzenlediği ilk toplantıda denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyeleri yapılan gizli oylama sonucu belirlendi

2020 yılının ilk meclis toplantısının gerçekleştiği Derince’de oturumu Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetirken, katiplikleri ise Halime Gökdemir ve Ayşe Şiranün yaptı. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen 10 maddenin görüşülerek karara bağlandığı Meclis Toplantısı’nda denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyeleri de belirlendi. Gizli oylama ile yapılan seçim sonucu AK Parti’den Abdullah Yıldırım, Furkan Güngör, CHP’den Mehmet Nuri Paşa, Yusuf Giray ve MHP’den Tayfun Tosun, Denetim Komisyonu’na seçildi. Denetim Komisyonu’nun belirlenmesinin ardından gelen evrakların da son bölümde değerlendirildiği Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 4 Şubat Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası