Çınarlıdere’de Sabah Yürüyüşü
19.01.2020
Anasayfa > Haberler > Derince’de Projeler Gönüllere Hitap Ediyor
Derince’de Projeler Gönüllere Hitap Ediyor
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projelerini hizmete sunmaya devam ederken diğer taraftan istişareye verdiği önem doğrultusunda kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya geliyor

Konukları İle Bir Araya Geliyor

Geride kalan dokuz aylık süreçte gönüllere dokunan projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan konukları ile bir araya gelmeye de devam ediyor. Başkan Aygün, bu bağlamda önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı, Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve önceki dönem AK Parti Gölcük İlçe Başkanı, İzaydaş Genel Müdür Danışmanı İdris Alp, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve Medya Tanıtım Birim Başkanı Muhammed Erdoğan, İstanbul Gübre San. A.Ş. Genel Müdürü Turan Tok, Uz. Dr. Zekeriya Göçmez, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı ve yönetimi ile Derincenin köklü esnaflarından Selim Salihoğlu ve Selim Dede ile bir araya geldi.

Gönüllere Hitap Eden Projeler

Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Şükrü Aracı İlk Okulu Müdürü Tuncer Yavuz, Müdür Yardımcıları Zeynep Çağlayan Mert, Mahmut Kemaş, Kocaeli Süs Bitkileri Üreticiler Birliği Başkanı Celal Ürgün, Engin Yanar, Sabri Yıldız, Hicret Camii İmam Hatibi İsmail Kardaş, Cami Derneği Başkanı Arif Can ve Tahsin Karaağaç da yer aldı. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede hizmete sundukları projelere vurgu yaparak “Gönül belediyeciliği şiarıyla çıktığımız yolda ilk olarak Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, Derince Kariyer ve İstihdam Merkezi, Millet Kıraathanesi ve Sevgi Mağazası gibi tüm halkımıza dokunan projelerimizi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimize inşa etmeyi hedeflediğimiz Gençlik Merkezlerimizin ilkini Dumlupınar’a yapıyoruz. Allah’ın izniyle söz verdiğimiz 41 projemizi de yerine getireceğiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası