Cuma Buluşmaları Devam Ediyor
23.01.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün, Çalışmalarını Paylaşıyor
Başkan Aygün, Çalışmalarını Paylaşıyor
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan Derincelilere söz verdiği 41 projeyi hayata geçirirken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile çalışmalarını paylaşıyor

Üç Ayrı Ziyaret Gerçekleşti

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün, son olarak önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, önceki dönem İl Başkan Yardımcıları Mehmet Uzunoğlu ve Nuri Güney, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve yönetim kurulu üyeleri ile İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve yönetimi ile bir araya geldi.

Hepimizin Amacı Ortak

Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bugüne dek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştığı görüşmelerinde “Derincemize değer katacak çalışmalara hep birlikte imza atıyor, ilçemizin geleceğini beraberce şekillendiriyoruz. Hepimizin ortak amacı kentimize katkı sunmak. Bu anlayış doğrultusunda bir araya geldiğimiz kentimizin tüm dinamiklerinin fikir ve önerileri bizim için çok önemli” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası