Derince’de Birlik, Beraberlik
Derince’de Cumhur İttifakı Buluşması
Anasayfa > Haberler > Cuma Buluşmaları Devam Ediyor
Cuma Buluşmaları Devam Ediyor
Derince İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği 'Biz bir aileyiz, Cuma gecesi ailece camideyiz' buluşması bu hafta Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Gülerevler Camii'nde gerçekleşti

Derince’de İlçe Müftülüğü’nün öncülüğünde gerçekleşen ‘Biz bir aileyiz, Cuma gecesi ailece camideyiz’ buluşmaları sürüyor. İlçede her hafta farklı bir camide düzenlenen buluşmaların bu seferki merkezi Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Gülerveler Camii oldu. Akşam ve yatsı namazı arasında camide sohbetin gerçekleştiği, şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasının yapıldığı programın ardından ise cami derneğinde bir araya gelindi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşma Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Furkan Güngör, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası