Basketbolda Kupalar Başkan Aygün’den
23.02.2020
Anasayfa > Haberler > Araç Filosuna Bir Yenisi Daha Eklendi
Araç Filosuna Bir Yenisi Daha Eklendi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Derince Belediyesi'ne hibe edilen Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, ilçe halkına hizmet vermek üzere araç filosundaki yerini aldı

Araç Filosundaki Yerini Aldı

Başkan Aygün yönetiminde önemli hamleler gerçekleştiren Derince Belediyesi, 2019 yılı içerisinde kendi öz kaynaklarıyla bünyesine kattığı 15 adet hizmet aracı ve iş makinesinin ardından araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başkent nezdinde yaptığı girişimlerin olumlu sonuç vermesinin ardından bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yeni bir araç, ilçe halkına hizmet vermek üzere Temizlik İşleri Garajı’ndaki yerini aldı. Derince Belediyesi’ne hibe edilen Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı,  gelişmiş teknoloji ve son versiyon ürün olmakla beraber kış mevsimi haricinde yaklaşık 8 ay boyunca ilçe halkına hizmet verecek.

Başkan Aygün’den Teşekkür

Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve daire müdürleri ile birlikte Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerini ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada hem çalışmalarla ilgili bilgi aldı hem de araçta incelemelerde de bulundu. Derince’ye hizmet noktasında yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Aygün, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe aldığımız Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracımız araç filomuzdaki yerini aldı. Daha önce kiralama yöntemi ile yapılan konteyner yıkama ve dezenfekte işlemlerini artık kendi aracımızla yapacağız. Bu süreçte emeği olanlara teşekkür ediyorum. Derincemize daha iyi hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası