Bu Vatan Şehitlerimiz ve Gazilerimizin Emaneti
KADEM’den Başkan Aygün’e Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Vali Aksoy’dan Başkan Aygün’e Ziyaret
Vali Aksoy’dan Başkan Aygün’e Ziyaret
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u konuk eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi

Bir yandan ilçe halkına söz verdiği 41 projeyi hızla yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan da kent protokolü ile istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala, İbrahim Şirin, Abbas Bayrak ve Meclis Üyesi İmdat Gülcan da yer aldı. Vali Aksoy’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Aygün, ilçe genelinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vali Hüseyin Aksoy da Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası