Başkan Aygün, Konuklarını Ağırlıyor
27.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Necip Fazıl A. L.'ni Kutladı
Başkan Aygün Necip Fazıl A. L.'ni Kutladı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Edirne'deki Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Necip Fazıl Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılar diledi

Kocaeli Okul Sporları Voleybol Genç A Kızlar Şampiyonasında ikinci olarak önemli bir başarıya ulaşan Necip Fazıl Anadolu Lisesi, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Necip Fazıl Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ramazan Baykal, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Öztürk, başkan yardımcısı Nurhan Bacakoğlu, beden eğitimi öğretmeni Sibel Güldağ ve sporcuların hazır bulunduğu ziyaret Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşti. 12 Şubat tarihinde Edirne’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi temsil edecek olan Necip Fazıl Anadolu Lisesi’ne başarılar dileyen Başkan Aygün, “Gençlerimizin imza attıkları dereceler bizleri de gururlandırıyor. İnanıyorum ki altyapıya ve tesisleşmeye yaptığımız yatırımlarla ilçemizdeki bu başarı artarak devam edecek” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası