KADEM’den Köylere Kooperatif Hamlesi
25.02.2020
Anasayfa > Haberler > Makasbaşı Camii’nde Buluştular
Makasbaşı Camii’nde Buluştular
Derince genelinde her pazar günü farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmalarının adresi bu kez Deniz Mahallesi'ndeki Makasbaşı Camii oldu

Derince’de kış dönemine girilmesiyle birlikte başlayan ve her pazar günü farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmaları geleneği devam ediyor. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri sabah namazı buluşmalarının bu hafta sonu adresi Deniz Mahallesi’nde yer alan Makasbaşı Camii oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Müftüsü Mecit Amil, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarların da katıldığı sabah namazı buluşmasına mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Hep birlikte kılınan sabah namazının ardından Kur’an-ı Kerim okunması, sohbetler ve dualar ile devam eden program ikramların ardından noktalandı.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası