Bu Vatan Şehitlerimiz ve Gazilerimizin Emaneti
KADEM’den Başkan Aygün’e Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Ödüllü Fotoğraf Yarışmamız Başladı
Ödüllü Fotoğraf Yarışmamız Başladı
Derince Belediyesi, ilçenin güzelliklerini yansıtacak en özel fotoğrafları ortaya çıkarmak için 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihinin 15 Mayıs Cuma günü olduğu yarışmada, başvurular internet üzerinden yapılacak. Birincilik ödülünün 5 bin TL olduğu yarışmada dağıtılacak toplam ödül miktarının 16 bin 500 TL olduğu belirtildi

Müracaatlar İnternet Üzerinden

Derince’nin turistik değerlerini, doğal güzelliklerini, sosyal ve kültürel yaşantısını, tarihini geniş kitlelere ulaştırabilmek amacıyla yola çıkan Derince Belediyesi, fotoğraf yarışması düzenliyor. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği ile birlikte düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda son katılım tarihi 15 Mayıs Cuma günü olarak belirlendi. Yarışmaya katılmak isteyenler katılımcı formunu ve şartnameyi Derince Belediyesi’ne ait www.derince.bel.tr adresine girerek online olarak doldurup, müracaatlarını yapabilecek. Seçici kurul ve birinci derece yakın akrabaları dışında, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada, katılımcılar Derince ilçe sınırları içinde çekilmiş olmak şartıyla, en fazla 5 (beş) adet renkli fotoğrafla yarışmaya katılabilecek.

Toplam Ödül 16 bin 500 TL

Derince Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda seçici kurul ise Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi İsmail Keskin, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Dernek Başkanı Kemal Kaya, Derince Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lokman Karaaslan, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Mustafa Bilge Satkın, Hereke Ö.İ.U. Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü Öğretim Elemanı Oylum Tunçelli ve Fotoğraf Sanatçısı KBFT Üyesi Hüsna Altın’dan oluşuyor. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından seçici kurul 18 Mayıs tarihinde toplanarak dereceye giren eserleri belirleyecek. Birincilik ödülünün 5 bin TL, ikinciliğin 3 bin TL, üçüncülüğün 2 bin TL olarak belirlendiği yarışmada Derince Belediyesi Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülleri de biner TL olacak. Toplam dağıtılacak ödülün 16 bin 500 TL olduğu yarışmada sergiye değer 30 eser sahibine de 150’şer TL ödül verilecek.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası