Başkan Aygün’e Vergi Haftası Ziyareti
26.02.2020
Anasayfa > Haberler > Derince’de Hummalı Çalışmalar
Derince’de Hummalı Çalışmalar
Derince Belediyesi ekipleri, bir yandan ilçedeki mevcut yeşil alanlarda çalışmalar yaparken diğer taraftan tehlike arz eden ağaçların budama ve bakımını gerçekleştiriyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını kış mevsiminde de hummalı bir şekilde sürdürüyor. İlçedeki parklar ve yeşil alanlarda temizlik ve peyzaj çalışmaları yapan ekipler, ilçeyi adeta pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor. Kent genelinde yer alan cadde ve sokaklarda belirlenen program dahilinde tüm ağaçların bakımları da yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafiğin yoğun olduğu ana caddelerde tehlike teşkil edecek ağaçları budayarak kontrol altında tutuyor. Çalışmalar esnasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı ağaç budama işlemleri son olarak Denizciler Caddesi’nde gerçekleşti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası