170 Bin 914 Metre Yürüyüş Yolu
Sokak Hayvanları Yalnız Kalmıyor
Anasayfa > Haberler > Vestel’den Derince’ye Bir Şube Daha
Vestel’den Derince’ye Bir Şube Daha
İşadamı Zekai İren'in sahibi olduğu Eren Group, Derince'deki ikinci mağazasını İstiklal Caddesi'nde hizmete açtı

Kocaeli’deki yedinci şubesi

Türkiye’nin 81 ilinde 1200 satış noktası ile hizmet veren Vestel, Derince’de yeni bir şube daha açtı. İşadamı Zekai İren’in sahibi olduğu Eren Group, böylece Derince’de ikinci, Kocaeli genelinde ise yedinci şubesini hizmete açmış oldu.  Çenedağ Mahallesi İstiklal Caddesi No: 195 adresinde hizmet verecek olan Vestel Mağazası’nın açılışına gerek protokol gerekse vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılışa özel hediyeler

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vestel şubesinin açılışı yapılan duaların ardından gerçekleşti. Çamaşır makinesinden buzdolabına, fırından kahve makinesine kadar yüzlerce ürün çeşidinin yer aldığı mağaza 500 m2 ve 3 kattan oluşuyor. Taç ve Pierre Cardin ürünlerinin de satışa sunulduğu mağazada ayrıca açılışa özel çeşitli hediyeler verildi.