OHAL 3 Ay Süreyle Uzatıldı
17.10.2017
Anasayfa > Haberler > Derince'de 19 Mayıs’ta Bayrak Şöleni
Derince'de 19 Mayıs’ta Bayrak Şöleni
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Derince'de düzenlenen program, ay yıldızlı bayraklar eşliğinde ilçe protokolünün ve öğrencilerin yaptığı yürüyüş ile şölen havasında geçti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Derince’de düzenlenen etkinliklerle bu yıl yine bir şölen havasında geçti. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede hafta boyunca bir dizi program tertip edildi. Resim sergisi, halk ve sanat müziği dinletileri ve sportif aktivitelerle hafta boyunca ilçede devam eden organizasyonların son günü de yine yapılan etkinliklerle dolu dolu geçti. Derince’de 19 Mayıs günü gerçekleşen program kapsamında ilk olarak Derince Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından ise Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

Kent Meydanı’nda sportif etkinlikler Derince Kaymakam Vekili İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Yürüyüşü ise bayrak şölenine dönüştü. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nun bahçesinden başlayarak Kent Meydanı’na kadar devam eden yürüyüş coşku içerisinde geçti. Denizciler Caddesi’nde gerçekleştirdikleri yürüyüşün ardından ise program Derince Kent Meydanı’nda devam etti. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin öncülüğünde Kent Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde gösteri amaçlı masa tenisi, tekvando, dart, badminton, jimnastik, bilek güreşi, judo ve güreş branşlarında sportif faaliyetler organize edildi.