Sözde Sıkıyönetim Komutanına Müebbet
RTÜK'ten Televizyonlara Ceza
Anasayfa > Haberler > Temizlik İşçisinden Örnek Davranış
Temizlik İşçisinden Örnek Davranış
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, çeşmenin yanına yaklaşan sahipsiz köpeğe avucunun içinde su içirerek örnek bir davranış sergileyen temizlik görevlisi Yılmaz Duran'ı davranışı nedeniyle ödüllendirdi

Başkan Bulut, Duyarlı Çalışanı Ödüllendirdi

Kocaelide hava sıcaklığı 34 dereceye ulaşırken, Derince Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Duran, Yenikent Mahallesinde parkta temizlik yaptığı sırada yanına yanaşan sahipsiz köpeğe elleriyle su içirdi. Yılmaz Duranın çeşmeden avucunun içerisine su doldurarak köpeğe su içirdiği sırada çekilen görüntüleri izleyenler takdir etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, temizlik görevlisi Yılmaz Duranı davranışı nedeniyle tebrik ederek, çeyrek altınla ödüllendirdi.

Ödülle Hayvanlara Yiyecek Alacağım

Köpeği gördüğünde susadığını anladığını söyleyen Yılmaz Duran yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Köpeğin ağzından su geliyordu ve susadığını anladım. O bölgede 4 aydan beri çalışıyorum ve o köpek 4 aydan beri yanımdan ayrılmaz. Mecbur kaldım, baktım ki ağzından su gelmişti kap bulamayınca elimle su verdim. Sadece o gün değil, devamlı yemeğini suyunu veririm. Çocukluktan gelme bir hayvan sevgisi var bende. Bunlar aç kaldığı zaman bana vicdanen bir sıkıntı basıyor. Ben bunu ödül için yapmadım, başkan beye teşekkür ediyorum ve ödülle de hayvanlara yiyecek alacağım."