Konya Merkezli 34 İlde FETÖ Soruşturması
Keşmir Sorununda Türkiye'ye Çağrı
Anasayfa > Haberler > Gençlerimizin ve Çocuklarımızın Yanındayız
Gençlerimizin ve Çocuklarımızın Yanındayız
Derince Merkez Camii'nde devam eden Yaz Kur'an Kursu'nu ziyaret eden Başkan Bulut, burada öğrencilerle sohbet etti

Yaz Kur’an Kursları eğitimleri

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği Yaz Kur’an Kursları kapsamında Merkez Camii’ni ziyaret ederek buradaki eğitimlere katılan öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Bulut, Yaz Kur’an Kursları’nın büyük önem arz ettiğine vurgu yaparak, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde düzenlenen bu kurslar, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişmesinde büyük rol oynuyor” dedi.

“Velilere de büyük görev düşüyor”

Başkan Bulut, konuşmasının devamında, “Buraya gerçekleştirdiğimiz ziyarette çocuklarımızın yüzünde gördüğümüz o mutluluk ve öğrenme isteği bizleri daha da motive etti. Bu eğitimlerin yaygınlaşması konusunda velilerimize de büyük görev düşüyor. Aileler yaz döneminde çocuklarını evde oturtarak değil, camilerimize göndererek dini eğitim almalarına yardımcı olmalı. Bizler de Derince Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin ve çocuklarımızın yanındayız” diyerek sözlerini noktaladı.