Irak Ordusu Sincar'da Kontrolü Sağladı
16.10.2017
Anasayfa > Haberler > Derincelilerin Tarihi Yolculuğu Devam Ediyor
Derincelilerin Tarihi Yolculuğu Devam Ediyor
Derince Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezisi kapsamında konuklar, Bilecik’te yer alan tarihi mekanları ziyaret etmeyi sürdürüyor

Derince Belediyesi tarafından organize edilen kültür gezisi kapsamında ilçe halkı Bilecik’i adım adım tanımayı sürdürüyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atıldığı kentin her noktası tarihle dolu. Bu tarihi şehri gezmenin mutluluğunu yaşayan Derinceliler Şeyh Edebali Türbesi, Yaşayan Şehir Müzesi, Ertuğrul Gazi Türbesi, Hamidiye Camii, Orhan Gazi Camii gibi önemli mekanları yerinde görme imkanı buluyor. Uzman rehberler eşliğinde gerçekleşen programda konuklar hem gezerek hem de dinleyerek Osmanlı tarihini ayrıntılı bir şekilde öğreniyor. Bilecik’e düzenlenen kültür gezisine katılmak isteyen vatandaşlar için kayıtlar devam ediyor. 18 yaşından büyüklerin katılabileceği organizasyona müracaatlar Derince Belediyesi Beyaz Masa biriminden yapılıyor. Geziye katılmak isteyenlerin başvurularını nüfus kağıdı fotokopileriyle birlikte bizzat yapmaları gerekiyor.