Kudüs'ün Sahipsiz Olmadığını Dünyaya Gösterdik
İstanbul Deklarasyonu Açıklandı
Anasayfa > Haberler > Derince’de Bir Sağlık Semineri Daha
Derince’de Bir Sağlık Semineri Daha
Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bünyesinde düzenlenecek olan sağlık seminerinde Prof. Dr. Zafer Utkan, katılımcılara meme kanserinden korunmanın yollarını anlatacak

DER-MEK çatısı altında birçok kursa ve etkinliğe ev sahipliği yapan Derince Belediyesi Kusachi Kültür Merkezi’nde çok önemli bir sağlık semineri daha düzenlenecek. Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Kusachi DER-MEK binasında gerçekleşecek olan seminerde Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Utkan, katılımcılara meme kanserinde erken tanı ve tedavisinin önemi ile ilgili bilgiler verecek. Tüm ilçe halkının davetli olduğu seminer 24 Ekim Salı günü saat 13.00’de gerçekleşecek.