Türkiye, Öncülük Yapabilecek Tek Ülke
STK’lar Bizim İçin Çok Önemli
Anasayfa > Haberler > Derince’de İstişare Toplantıları Sürüyor
Derince’de İstişare Toplantıları Sürüyor
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Deniz Mahallesi'nde gerçekleşen istişare toplantısında muhtarları 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nin temel atma törenine davet etti

Deniz Mahallesi’nde düzenlendi

İlçe genelinde yaşanan acil sorunların tespit edilerek, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla Derince’de aylık periyotlar halinde muhtarlarla istişare toplantısı düzenleniyor. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen bu toplantıların sonuncusu Deniz Mahallesi’nde gerçekleşti. Toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bulut, Derince Belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet getirmeye gayret ettiklerini belirtti.

Kongre Merkezi’nin açılışına davet

Halkın önceliklerine göre çalışmalarını şekillendirdiklerini belirten Başkan Bulut, “Muhtarlarımız bizim halkımıza ulaşma noktasındaki en önemli yardımcılarımız. Birlikte hareket ettiğimiz müddetçe Derince’mize çok daha önemli hizmetler kazandıracağız” dedi. Derincelilere verdikleri her sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Bulut, muhtarları 11 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin temel atma törenine davet etti.