366 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Amerika ile İş Birliğimiz Daha da Güçlenecek
Anasayfa > Haberler > Yol Haritamızı Sizlerle Belirliyoruz
Yol Haritamızı Sizlerle Belirliyoruz
Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un öncülüğünde ilçe genelindeki mahallelerde gerçekleşen toplantılara Yenikent Mahallesi'nde devam edildi

Yılmaz ve Bulut öncülüğünde düzenleniyor

Derince genelinde her ay farklı bir mahallede gerçekleşen ilçe toplantılarına bu kez Yenikent Mahallesi ev sahipliği yaptı. Venüs İş Merkezi’nde yer alan Sarıkamışlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen toplantıya Kaymakam Yılmaz ve Başkan Bulut’un yanı sıra ilçe protokolü, daire müdürleri ve bölge sakinleri iştirak etti. Her ay farklı bir mahallede toplantıların devam ettiğini belirten Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, “Bu toplantılara vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizleri de memnun ediyor. Halkımızın sorunlarını direkt olarak bizlere iletme imkanı bulduğu bu toplantılar sayesinde bir çok sorunu çözüme kavuşturma imkanı buluyoruz. Biz kaymakamlık ve belediye yönetimleri olarak daima vatandaşlarımızın yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ülkemize katkı sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Yenikent’e önemli projeler kazandırılıyor

Vatandaşların talep ve önerilerini iletme imkanı bulduğu toplantıda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut,  “Mahalle bazlı olarak devam eden bu toplantılarımızda ortaya çıkan fikirler bizim için büyük önem teşkil ediyor. Biz yol haritamızı belirlerken, STK’larla ve vatandaşlarımızla yaptığımız bu istişarelerden büyük ölçüde yararlanıyoruz” dedi. Geride kalan süreçte Derincelilere verdikleri her sözü yerine getirdiklerini belirten Başkan Bulut, “Bir yandan ilçemizin altyapısını yenilerken, diğer taraftan vizyon projelerimizi hizmete sunarak Derince’yi tercih edilen bir şehir noktasına taşımayı başardık. Sizlerin de gördüğünüz gibi yapımı tamamlanan projelerimizi kullanıma açıyor, projelendirdiğimiz çalışmaların da temelini atıyoruz. Yenikent Mahallemizde Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlının adını taşıyan Çok Amaçlı Spor Salonunu hizmete açtık. Hoca Ahmet Yesevi Camii ve Yenikent Kapalı Pazar projelerimiz ise tüm hızıyla devam ediyor. Bu projelerimizi hayata geçirirken en büyük hedefimiz ise halkımızın mutluluğu” dedi.