24 Haziran Dönüm Noktası Olacak
18.06.2018
Anasayfa > Haberler > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e Taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e Taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düşen uçakla ilgili Rusya Federasyonu Başkanı Putin'e taziye dileğinde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskovada yolcu uçağının düşmesiyle yaşanan trajediyle ilgili olarak Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putine taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putine gönderdiği taziye mesajında, Moskova Domodedovo Havalimanından kalkan yolcu uçağının düşmesi neticesinde 71 kişinin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın trajik kazada hayatlarını kaybedenlerin ailelerine sabır, Putine ve onun şahsında tüm Rus halkına başsağlığı dilediği kaydedildi.

Yıldırımdan Medvedeve taziye telgrafı

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Başbakan Binali Yıldırım, içinde 71 kişi bulunan yolcu uçağının düşmesi nedeniyle Rusya Başbakanı Dmitri Medvedeve taziye telgrafı göndererek başsağlığı dileğinde bulundu.

Yıldırım, telgrafında, "Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabır, şahsınızda hükümetinize ve dost Rus halkına başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.