Derince’de Yatırım Atağı Devam Ediyor
Yesevi Camii Şekilleniyor
Anasayfa > Haberler > Yıldırım ile Merkel Bir Araya Gelecek
Yıldırım ile Merkel Bir Araya Gelecek
Başbakan Yıldırım, 15 Şubat'ta Almanya Başbakanı Merkel ile Berlin'de bir araya gelecek

Başbakan Binali Yıldırımın, 15 Şubatta Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Berlinde bir araya geleceği bildirildi.

Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Şubat perşembe günü Merkel ve Yıldırımın yerel saat ile 16.00da bir araya geleceklerini ve ardından düzenlenecek basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacaklarını ifade etti.

Berlindeki görüşmenin ardından Uluslararası Münih Güvenlik Konferansına katılmak üzere Münihe geçecek Başbakan Yıldırımın burada bir konuşma yapması bekleniyor.

Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyetin diğer ülke temsilcileriyle ikili ve heyetler arası görüşmelerde bulunması öngörülüyor.