Başkan Bulut’tan Yeni Eğitim Yılı Mesajı
13.09.2018
Anasayfa > Haberler > Taraftarlar Pazar Günü Çayırova'ya Gidiyor
Taraftarlar Pazar Günü Çayırova'ya Gidiyor
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta hafta sonu deplasmanda oynayacağı kritik Çayırovaspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayan Belediye Derincespor’u bu zorlu randevuda Derinceli sporseverler yalnız bırakmayacak

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Derincespor, 11 Mart Pazar günü saat 14.00’de deplasmanda kentlisi Çayırovaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son beş karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak puanını 35’e yükselten Belediye Derincespor, lider Şile Yıldızspor’un üç puan ardında grupta ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonluk yolunda Belediye Derincespor için kritik önem taşıyan müsabakaya Derinceli sporseverlerin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu zorlu mücadelede Çayırova’da takımlarının yanında olmak isteyen Derinceli futbolseverler, 0554 766-2118 nolu telefondan karşılaşmaya gitmek üzere rezervasyon yaptırabilirler. Otobüsler, 11 Mart Pazar günü saat 12.00’de Derince Belediyesi önünden ve Çınarlı Mahallesi’nde yer alan meydandan kaldırılacak.