Millet Bahçesi Derince’ye Çok Yakışacak
15.06.2018
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor’da Yüzler Gülüyor: 0-1
Belediye Derincespor’da Yüzler Gülüyor: 0-1
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Derincespor, deplasmanda konuk olduğu Çayırovaspor'u 1-0 mağlup edip şampiyonluk iddiasını sürdürdü

Son haftalarda elde ettiği seri galibiyetlerle Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biri haline gelen Belediye Derincespor, hafta sonu deplasmanda Çayırovaspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Belediye Derincespor, 44. dakikada Yiğit Ali’nin kaydettiği golle 1-0 üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bu galibiyetle üst üste oynadığı altıncı müsabakadan da üç puanla ayrılan Belediye Derincespor, grupta topladığı 38 puanla lider Şile Yıldızspor’un ardından ikinci sırada yer alıyor.