Engelsiz Hayaller Ebruya İşlendi
Türkiye'nin Uzaktan Kumandalı Piyadeleri Geliyor
Anasayfa > Haberler > Üretim Yapan Sanayi İşletmelerinin Dikkatine
Üretim Yapan Sanayi İşletmelerinin Dikkatine
Kocaeli Valiliği İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden yapılan duyuru şu şekilde;

01 Temmuz 2017 tarih ve 30111 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “7033 sayılı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi amacıyla Bazı Kanun ve Kanun hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile 6498 sayılı Sanayi Sicil Kanununa geçici madde eklenmiştir. Bu madde ile sanayi siciline kayıt olmamış işletmelere, herhangi bir idari para cezasına maruz kalmadan 01 Temmuz 2018 tarihine kadar kayıt olma imkanı getirilmiştir. Üretim yapan sanayi işletmelerinin herhangi bir idari para cezasına maruz kalmamaları için 01 Temmuz 2018 tarihine kadar sanayi siciline kayıt yaptırmaları gerekmektedir.”  Açıklamada ayrıca konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 02623212183 numaralı telefonu arayabilecekleri ifade edildi.