Vali Aksoy, Mehmet Ali’nin Evinde
Şehidimiz Serdar Gökbayrakın Ailesine Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Miraç Kandili Mesajı
Başkan Bulut’tan Miraç Kandili Mesajı
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yayımladığı mesaj ile tüm Müslümanların Miraç Kandili'ni kutladı

Miraç Kandili’ni kutlayacak olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammedin rabbimizin huzuruna çıktığı gece olarak kutladığımız Miraç, birlik ve beraberliklerimizi pekiştirmemize imkan sağlayan ve manevi değerlerin güç kazandığı bir fırsatı bizlere sunmakta. İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni ettiğimiz Miraç Kandili, aynı zamanda ilâhî af ve rahmete nail olmaya vesile olmasından ötürü önemli bir gecedir. Maneviyatın en yüksek noktalarda olduğu bu gecelerde kalplerimizi imanla, sevgiyle ve hoşgörüyle dolduralım. Bu vesileyle bugün idrak edeceğimiz Miraç Kandili’nin başta ilçe halkımız olmak üzere tüm ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”