Türkiye'nin Uzaktan Kumandalı Piyadeleri Geliyor
04.12.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Futbol Şöleni Başlıyor
Derince’de Futbol Şöleni Başlıyor
Derince Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası start alıyor

Derince Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen futbol turnuvası 16 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da başlıyor. Deniz Mahallesi’nde yer alan Derince Belediyesi Alt Yapı Tesisleri’nde yapılacak turnuvada 2008-2009 doğumlu sporcular şampiyonluk için ter dökecek. Belediye Derincespor Futbol Köyü koordinatörlüğünde gerçekleşecek futbol şölenine geçtiğimiz yıl 16 okul katılım sağlamıştı. Bu yıl ise turnuvada Kocaeli genelinden 22 takım mücadele edecek. Futbol turnuvasında tespit edilecek olan yetenekli sporcular Belediye Derincespor bünyesine katılmaya hak kazanacak.