İdlib’in Statüsünde Değişiklik Olmayacak
Otopark Şehir Merkezini Rahatlatacak
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Anneler Günü Mesajı
Başkan Bulut’tan Anneler Günü Mesajı
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Bulut mesajında şu ifadelere yer verdi, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır anlayışına sahip bir ümmetin ferdi olarak, annelerimiz bizim en önemli varlıklarımızdır. Bizlere dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız an itibariyle sahip çıkan, hayatımıza yön veren ve üzerimizdeki emekleri asla ödenemeyecek olan annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizi de şekillendirmektedir. İnanıyorum ki her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz güçlü kadınlar ve güçlü annelerin omuzlarında yükselmeye devam edecektir. Bu vesileyle başta şehit anneleri olmak üzere, bizlere her türlü fedakarlığı karşılıksız yapan tüm annelerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyorum”