Bulut: Kalıcı Eserler Kazandırdık
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Vize Açıklaması
Anasayfa > Haberler > Derince Lisesi Pilav Günü’nde Buluştu
Derince Lisesi Pilav Günü’nde Buluştu
Derince Lisesi Mezunları'nın artık geleneksel hale getirdiği ve bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği Pilav Günü etkinliğine, ilçe protokolü ve okul mezunları yoğun ilgi gösterdi

İlçe Protokolü ve Mezunlar Katıldı

Derince Lisesi’nden mezun olan öğrencileri bir araya getirmek için başlatılan ve artık gelenekselleşen "Derince Lisesi Mezunları Pilav Günü" etkinliği, bu yıl dokuzuncu kez düzenlendi. Derince Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen Pilav Günü etkinliğine okuldan mezun olan eski ve yeni öğrencilerin yanı sıra ilçe protokolü de yoğun ilgi gösterdi. Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programa başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere ilçe protokolü katılarak, bu özel günde Derince Lisesi ailesini yalnız bırakmadı.

Rölyef Sergisinin Açılışı Yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmayı yapan Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, 9. Pilav Günü etkinliğini yapmaktan dolayı onur duyduklarını ifade etti. Okulun eski öğrenci ve öğretmenlerinden Saliha Saral da yaptığı konuşmada Derince Lisesi’nin yaşantısındaki önemine vurgu yaptı. Programda birer selamlama konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Derince Kaymakamı Akın Yılmaz de gelenekselleşen bu etkinliğin Derince’nin çok önemli bir değeri olduğunu ifade etti. Rölyef sergisinin açılışının da yapıldığı programda anılar tazelenip, hatıralar canlandırılırken program katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulmasının ardından sona erdi.

Tertip Komitesi Başkanı Yavuz Şimşek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Buluta atkı takdim etti.

Derince Lisesinde görev yapmış öğretmenlere eli öpülesi öğretmenler adlı flama takdim edildi.