Öğrencilere Başarıya Giden Yol Anlatıldı
23.05.2018
Anasayfa > Haberler > Dünya Gözüyle Erdoğan’ı Görmek İstiyorum
Dünya Gözüyle Erdoğan’ı Görmek İstiyorum
Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, Derince'de ikamet eden Rize doğumlu 97 yaşındaki Harise Küçükkeskin'i evinde ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Rize’de dünyaya gelen 97 yaşındaki Harise Küçükkeskin’i Derince’deki evinde ziyaret etti. 14 yaşında Doğantepe Köyü’ne gelen ve akabinde Derince’de yaşamını sürdüren Harise Nine, tek hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya gözüyle bir kez görmek olduğunu dile getirdi. “Bir ailede yaşlı kişilerin varlığı, o ailenin temel direğidir” diyerek ziyarette yaşlıların önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Yaşlılarımızın bizlerin baş tacıdır. Bu nedenle çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız” dedi.

“YAŞLILARIMIZ MİLLETİMİZİN VE İNSANLIĞIN HAFIZASIDIR”

Ziyarette Harise Nine’nin oğlu Ali Küçükkeskin’den annesinin sağlığı hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Yaşlılarımız milletimizin ve insanlığın hafızasıdır, çekirdeğidir. İnsanlığın kaderi, bu hafızanın doğru değerlendirilmesi ve bu çekirdeğe iyi bakılması ile doğrudan bağlantılıdır. Bizim kültürümüz, tecrübeye karşı ihtimamın, sevgi ve saygının en üst düzey örnekleri ile doludur” şeklinde konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZA VE BİZLERE DUASINI HİÇ EKSİK ETMEYECEK”

Çenedağ Mahallesi’nde ikamet eden Harise Küçükkeskin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istediğini ifade etmesi üzerine, “İnşallah Rabbim Harise Ninemizin bu arzusunu nasip eder. Harise Ninemiz bir çınardır. İnşallah Cumhurbaşkanımıza ve bizlere duasını hiç eksik etmeyecek. Ülkemiz ve dünya mazlumları zalimlerin her türlü kötülüğüne rağmen ayakta duruyorsa bu güzel insanların duasıyladır” diyerek açıklamasını tamamladı.